Lieve allemaal

na 3 livestream yogasessies via youtube beleefden we reeds 2 maal echt yoga op het strand in Bredene!

Het was opnieuw puur genieten. De eerste maal was het lekker zomers weer, zacht briesje. De spreuk waarrond we die avond werkten: ” Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt veranderen.” Leren kijken vanuit een andere invalshoek. Ideaal om uit te proberen in de zomer-tijd. En in het bijzonder in deze corona-tijd kan het anders kijken eventueel een zegening betekenen.

De tweede maal waaide de wind iets feller, gelukkig konden we terecht in de duinpan, waar het zalig toeven was. In het boek Cecile van Ish Ait Hamou lazen we het volgende: “De ogen van een kind begrijpen meer dan die van een volwassene, zij zien wat is, wij wat we denken dat er is.”

Onze yogabeoefening helpt ons anders te leren kijken, helpt ons om te leren kijken met de ogen van een kind, helpt ons te kijken wat er nu is op dit eigenste moment.

Wil je ook graag eens een yogasessie ervaren op het strand of in de duinen, voel je welkom; jong of minder jong.

Elke woensdag in de zomer van 19u30 tot 20u30.

Best doe je losse kledij aan en breng je een strand- of yogamat of handdoek mee. Ook een pull voor als het wat frisser wordt.

We starten stipt om 19u30 nabij de Hippo Beach Bar aan strandpost 6 in Bredene.

Bij veel wind gaat het door in de duinpan links van het pad, een 50 tal meter voor de Hippo Beach Bar. Er staat een vlagje als herkenningspunt.

Kom dus best 5 minuten vroeger.

Deelname: vrije bijdrage. Meer informatie bij Mieke op 0473/837943

Namasté, Mieke & Griet