Lieve allemaal

deze avond komen we eens niet samen op het strand omdat de regengoden aan zet zijn. De natuur zal content zijn. Wij vinden het wel jammer want de wekelijkse ont-moetingen zijn een weldaad voor ons aller welzijn!

En regen kan ook mooie beelden opleveren!

We kunnen jullie misschien stimuleren om vanavond eens een YouTube sessie op te zetten: www.youtube.com/channel/UCO3wn_GSa2VrFiMj8uDwxRg/videos?view=57&flow=grid

En volgende week komen we dan weer samen…bij leven en zonneschijn!

Vandaag lazen we ook een prachtig mooi verhaal dat we heel graag met jullie delen. Het is van Hazrat Khan, een Indiase mysticus.

“De rede is de meester van de ongelovige, en de dienaar van de gelovige”

Een atheïst viel in een afgrond en kon nog net een boomtak grijpen. Bungelend tussen hemel en aarde riep hij uit alle macht tot God. Het bleef oorverdovend stil. Hij riep weer en voegde eraan toe dat hij voortaan zou geloven en ook anderen zou bekeren. Bulderend kwam het antwoord vanuit de hemel: “Dat zeggen ze allemaal als ze in de problemen geraken.” Hoopvol riep de man: “Ja, maar ik meen het. Ik geloof! Ik heb toch ook Uw stem gehoord. Red me en ik zal Uw naam verkondigen.” “Nou goed” zei de stem. “Ik zal je redden. Laat de tak maar los.” Daarop riep de man: “De tak loslaten? Denkt U echt dat ik gek ben?”

We wensen jullie allen een fijne avond en een goede week!

Namasté, Mieke & Griet